www.chigenerator.hu
Chi Generátor® & Chi Készülék | ÉletErő & Vitalitás
~ Chi Generátor & Chi Készülékek ~
:: www.chigenerator.hu/Chi Generátor ::
~ Chi Generátor® & Chi Készülék | ÉletErő & Vitalitás ~

 English / USA Limba româna / Romania Hungarian / Magyar nyelvü English / UK | GB  EU / European Union
 
Chi Generátor > Karl Hans Welz: a Chi Generátor feltalálója

 
 
 
:: Chi Generátor ::    
 
 
 
 
 
 
 

Karl Hans Welz: a Chi Generátor feltalálója


Karl Hans Welz

az ÉletEnergia & ÉletErő Generátor®
(Chi Generátor® & Prána Generátor & Orgon Generátor®)
és az Orgonit® & SuperOrgonite® feltalálója,

a géniusz az ÉletEnergia Készülékek és a 'hiper tér', ill. a "strukturális kapcsolatok"™ elmélete mögött

a Dinamikus Feng Shui, az újtipusú Chi Agytrénerek & PszichoTrénerek, ElmeKészülékek & ÉszGépek, az ÉletErő Radionika, a Techno-Mágia, a 'Manifesztációs programok', az Aqua Optimizerek, és az Asztro-Trend / Asztro-Dinamikus Manifesztáció megalkotója


ÉletErő Generátor
| Strukturális kapcsolatok [ szerkezeti kapcsok ] | Orgonit & SzuperOrgonit | DOR Generátor | POR (Pozitív Orgon-energia)


Karl Hans Welz a tiroli Telfs-ből való, egy Innsbruck melletti -festői szépségü- kis osztrák városkából.

Karl Hans Welz: az Orgonit, az Életerő Generátorok és az Életenergia Készülékek feltalálója | ÉletEnergia & ÉletErő: www.eletenergia.hu Kora ifjúságától kezdve érdeklik tudományok, különösen a csillagászat, az asztrológia gyakorol rá nagy hatást.
Elolvas minden asztronómiával, asztrológia, asztrofizikával, felsőbb-matematika és (meta) fizikával kapcsolatos tudományos művet, könyvet amihez csak hozzájuthatott.

Gyakorlati metafizikai munkásságát 16 éves korában kezdte.
Ekkor érdeklődése a hipnózis felé fordul.
Tanulmányozni kezdi, elvégzi, majd továbbfejleszti az Autogén Tréninget- és Gyakorlatrendszert.
(A kurzus weboldalainkról ingyen letőlthető volt).

18 éves korában a Hatha Jógát kezdte gyakorolni.
Karl yogázás közben | ÉletEnergia & ÉletErő: www.eletenergia.hu Ezeknek a gyakorlatoknak a révén fizikai erőnléte -mely akkor sem volt gyenge-, és egészségi állapota rövid időn belül jelentős mértékben javult.
Természetes módon, ezek a rendkívüli eredmények az olyan tudományok vizsgálatára is ösztönözték, amelyek nem képezték részét iskolai tanulmányainak és melyek hiányoztak az egyetemi tantervből is.

Az elkövetkezendő évben az asztrál utazást és a tisztánlátást tanulja, ill. sajátítja el.
Ezután már az Egyetemes Életenergia-technológia tanulmányozása következett és a látnoki képességek továbbfejlesztése.
Mesmer, Korschelt, von Reichenbach, Tesla, Lahkowski és mások munkáit tanulmányozza.

19 évesen kezdi el egyetemi tanulmányait, matematika és fizika szakon, melyeket többször is félbeszakít, hogy hosszabb, tanulmányi utazásokra indulhasson a Föld különböző pontjára.
Általában tengerészként, teherszállító hajókon kereste meg az ehhez szükséges pénzt és tette meg az útat.

Ezen utazások és tanulmányok során (3 kontinens több-tíz országában járt!) sok fontos információ birtokába jut és ezek az utazások alatt ismerkedik meg -többek között- az ÉletErő- és az ÉletEnergia szerepével és felhasználásáról a különböző -ősi- kultúrákban.
Így volt alkalma megismerni más kultúrákat is, és azok vallásos, mágikus, sámánikus és metafizikai rendszerét.
Mivel számos tehetséges mesterrel és szakértővel került kapcsolatba, sikerült kompetens tanárokat találnia saját maga számára, -nemcsak spirituális- fejlődése érdekében.

Négy évvel késobb, 1970-ben hivatásos asztrológusként kezdett dolgozni: először a svájci Montreux-ban, majd később Nyugat-Berlinben.
Svájcban kifejlesztett egy asztrológiai statisztikai modellt a Napkitörések magyarázatára (mely a mai napig megállja helyét, bár azóta a tudományok és a technológia is, sokat fejlődtek).
Nyugat-Berlinben folytatta a fejlettebb metafizikai és mágikus rendszerek tanulmányozását: a Kabbalát, a Rúnákat, a Rúna Mágiát, Talizmánológiát, Hermetikát és még sok mást.

Dél-afrikai, svájci, nyugat berlini, majd 1974 óta, amerikai (Egyesült Államok-beli) tartózkodása alatt folytatja megkezdett tanulmányait, szélesíti tudományos képzettségét, kibővítve azokat általános szemantikával, radionikával, a Reich-i pszichológiával és az Univerzális Életerő és Életenergia (Orgone / Orgon)- fizikával.

1980-ban, a Tennessee-i Nashvilleben, mint hivatásos asztrológus kereskedelmi asztrológiával foglalkozott.
Szerepelt mindhárom helyi TV adóban, számos tévébeszélgetésekben (talk-show-ban), az újságokban, tudományos profilú folyóiratokban és -ezoterikus- magazinokban.

1982-ben elkezdte az első levelező oktatását: forgalmazni kezdte a Rúna Mágiáról szóló kurzusát.

Karl Hans Welz szülőháza Telfsben | ÉletEnergia & ÉletErő: www.eletenergia.huHamarosan más kurzusok is következtek: Rúna olvasások, Rúna Jóga- és gyógyítás, Asztrológia, Kozmikus Tudat(osság) / Egység a Divinitással, Talizmánológia, Gyakorlati, ill. alkalmazott (fehér) mágia, " A Jövő Mágiája" és az Autogén tréning (alap-, ill. továbbképzés és gyakorlatok).
Világszerte igen sok érdeklő iratkozott- és iratkozik be most is kurzusaira.
(Lásd további információkért a 'Kurzus' oldalunkat).

Ezen túl, számos könyvet is írt.
Lefordították több nyelvre-, és forgalmazzák az összes könyvét, tananyagjait és kurzusait nemcsak az Egyesült Államokban, hanem Nyugat-Európában, Ausztráliában és Japánban is.
(Jelenleg, több kurzus anyaga is fordítás alatt van, hamarosan kapható- és megrendelhető lesz itt nálunk is, magyar nyelven, addig is jelentkezni lehet személyesen a kurusokra és szemináriumokra).

ÉletEnergia akkumulátor | Orgon akkumulátor (Chi & Prána akkumulátor)

Kevéssel az Egyesült Államokba való érkezése után megépíti első ÉletErő & ÉletEnergia-, Orgone akkumulátorát, mellyel fontos és sokrétű kísérleteket végez.

Nyilvánvaló volt, hogy az, amit Wilhelm Reich “Orgone”-nak (orgon-energiának, avagy orgon-nak) nevezett ugyanolyan formájú energia volt, amivel ő, Reich munkáinak megismerte előtt több mint egy évtizeddel kisérletezett.

Tulajdonképpen az a készülék, amit Oscar Korschelt tervei után készített, pontosan egy előrehaladott tipusú ÉletErő-, Orgone akkumulátor volt.
Korschelt “Nap-Éter Sugárzás Gépezet” ("Solar Ether Radiation Apparatus") -nek nevezte felszerelését, melynek a tervei 1897-ig nyúlnak vissza, ami egyben Wilhelm Reich születési éve is.
Véletlenszerüen(?) Korschelt ugyanabban a városban élt, ahol Reich született, Lvow-ban (Lemberg).
Korschelt készüléke előtt kb. egy századdal Franz Anton Mesmer (a hipnotizmus atyja) készített és használt működő ÉletErő-, Orgone akkumulátorokat.

ÉletEnergia & ÉletErő Generátor | Orgon Generátor (Chi Generátor & Prána Generátor)

A '90-es évek végre meghozták a várva várt áttörést, a régota vágyott felfedezést: az Életenergia Generátorok feltalálását!
(Figyelem: generátorról- és nem akkumulátorról beszélünk!)
Több mint 30 éves kutatói és fejlesztői munka után, Karl Hans Welz feltalálja és megépíti az első Életenergia Generátort, mely Életerőt fejleszt-, és generál, illetve Életerőt és Életenergiát sugároz!
(És teszi ezt állandóan, szüntelenül és folyamatosan, megállás és szünet nélkül).

A Hyper Tér (hiper tér) elmélet

Ezzel párhuzamosan ugyancsak kidolgozza elméletét, a Hiper-Tér elméletet (melyet a Hiper-Tér matematika segítségével dolgozott ki és bizonyított be) az Életerő tanulmányozásával és működésével kapcsolatosan, ill. ezen energia (bármely távolságra való, veszteség nélküli) transzferálhatóságára vonatkozóan.

Strukturális kapcsolatok / szerkezeti kapcsok | Strukturális kapcsolatok elmélete

Egy újabb, nagyon fontos felfedézés követte mindezt: az ÉletEnergia-átvitel, átadás és átsugározásról alkotott új elmélet, a "Hiper-Tér" elve és elmélete, valamint a "strukturális kapcsolatok" teorémája.
Ez úton, egyúttal tapasztalhatóvá vált a spirituális személyek és mágusok által mindig is -jól-ismert igazság;
hogy az Életerő távolságtól függetlenül áttranszferálható, tovább-sugárzik és átadódik megfelelő strukturális kapcsolatok / strukturális kapcsok révén.

Ezt bizonyítja a bámulatos Életenergia Transzfer Teszt-ünk is, melyet -reméljük- (már) Ön is elvégzett.

Welz úr nemsokára rájött, hogy az Életerő-, Életenergia, ill. Orgone (orgon-energia) bármely távolságra átvihető, átsugározható és átvetíthető illetve áttranszferálható u.n. "strukturális kapcsolatok" (szerkezeti-, összekötő kapcsok) segítségével.

Ez a tény -mindig is- nyilvánvaló volt azok számára akik az Életerőt és Életenergiát felhasználták és hasznosították, és ami a régi kultúrák gyakorlói (spirituális, vagyis szellemi munkát végzők; papok, vallási gyülekezetet vezetől, sámánok, mágusok, táltosok, gyógyítók, stb.) számára soha nem is volt kétséges.

Az ilyen típusú energiaátadásra és energiaátvitelre ki kellett fejlesztenie egy olyan matematikai modellt, mely magyarázatul szolgáljon e jelenségre.
A Hiper-Tér matematika és fizika olyan térmodelleket fogalmaz meg, melyek leírják- és magyarázatot adnak az Életenergia- és az Életerő direkt átadására, valamint a strukturális kapcsolatokra és kölcsönhatásukra is.

A Hiper-Tér matematika és fizika alapelve: "a távolság strukturális különbség(ek) eredménye".™
Karl Hans Welz

Orgonit® (Orgonite®) & SzuperOrgonit®

Egy évre rá, hogy feltalálja és megépíti az első ÉletEnergia- és Életerő Generátort (1991), felfedezi és megalkotja az eddigi leghatékonyabb ÉletErőt akkumuláló anyagmátrixot, mellyel kisméretü, de rendkívül erős és hatékony, tökéletesen működő, dinamikus ÉletErő Generátorokat tud építeni.

Ezt a speciális anyagokat is tartalmazó anyagmátrixot Orgonite™-nak (ejtsd: orgonit) nevezte el.
(Ennek egyik régebbi, "butított" és egyszerübb változata kering az interneten mint orgonit-medálok és orgonit-akkumulátorok alapanyaga).

2003-ban továbbfejleszti ezt a speciális anyagmátrixot -az Orgonit™-ot-, így ÉletErő Generátorai, és ÉletEnergia Készülékei még erősebbek és hatékonyabbak lesznek.
Az újabb -speciális- anyagmátrix neve: SuperOrgonite™ (SzuperOrgonit).

Jel átvitel | Signal transmission

Továbbá; még 1996 Decemberében sikerült géptől géphez, minden emberi "érzékelő" igénybevétele nélkül, csak Életenergiát alkalmazva jeleket, jelzéseket küldeni az Atlanti Óceánon túlra.
S amint ez várható volt, nem kellett használni semmiféle erősítőt vagy amplifikátort.
(A jelzések transzferének problémája -hála kreatívitásának és intenziv kisérletezéseinek- három évvel korábban már megoldódott).
Megj:
Welz úr 2001-ben ezt a kísérletet megismételte az én segítségemmel, és tökéletesen működött !!

1991-ben felfedezi az Orgone Generátort & Chi Generátort , ami igen jelentős előrelépés az Orgone / Orgon akkumulátorhoz képest, hisz míg ez utobbi csak összegyűjti belsejében az Életerőt, ill. az Életenergiát, az új készülék fejleszteni- és (ki)sugározni is képes azt (!).

Arra is rájön, hogy a pulzáló Orgone energia (amit csak egy Életerő-Generátor fejleszthet és tud létrehozni!) a körülötte található statikus, negatív "halott orgone"-t (DOR-t) újra élő, jótékony orgone energiává változtatja.

Az “orgone akkumulátorok meghibásodásának, vagyis elromlásának” a nagy problémája, illetve hibás működésük — amit a DOR okoz — a történelemben először volt ellensúlyozva és semlegesítve !


DOR Generátor (Negatív -kártékony- Orgon-Energia Akkumulátor)

Az Életerő-, Életenergia-, Chi-, Prána-, ill. Orgone Generátorok jellegzetességének még feltunőbb bizonyítéka és jótékony hatása akkor derült ki, amikor feltalálta- és próbára tette a "DOR generátort".
Az Orgone (Életerő, Életenergia, Chi, Prána) Generátor hatásosnak bizonyult olyan DOR-t fejlesztő eszközök és készülékek negatív hatásainak a semlegesítésére, mint pl. a radioaktív füst detektorok, fluoreszkáló csövek, (magas)feszültségű hálózatok, a lakások / apartmanok feszültségi hálozatai, TV képernyők, szamítógép monitorok, mobil- (marok)telefonok, mikrohullámu sütők és még sok más tipusú elektromágneses szennyeződések ellen.

Nyilvánvalóvá vált számára, hogy új Orgone Generátora igen hasznos lehet és sokszor rendkívüli segítséget nyújthat bármilyen, Életenergiát felhasználó művelet számára.
(És igaza volt, hiszen, mivel -kivétel nélkül, szinte- mindegyik cselekedetünkben felhasználjuk az Életerőt és az Életenergiát, következésképpen az Életenergia Készülékek felhasználási területe is szinte végtelen (!)).

Átfogó és terjedelmes kísérletek erősítették meg azt a tényt, hogy az alacsony frekvenciá(ko)n pulzáló orgon-energia (Alfa-, Béta-, Téta és Delta szinten) sokkal hatásosabban előidézi a megfelelő agyhullámot (és az ennek megfelelő mentálszintet, ill. tudatállapotot), mint a többi (eddig használatban lévő) -hagyományos- fény/hang tipusú készülékek, (az u.n. Agytrénerek) és egyes, kis- elektromos impulzusokat kibocsátó gépek, ill. készülékek.

Az Életenergiát (Orgone, Chi, Ki, Prana) fejlesztő Generátorok- és Életerő Készülékek, kiváló eszközök arra, hogy valaki Életenergiával és Életerővel tölthesse fel saját maga- és mások testét is.

Új, alkalmazott technológiájának fényében, az Életenergia Készülékek (külső egységei és tartozékainak révén is), rendkívül hatékonyak és felhasználási területük szinte végtelen, csak a Készüléket használó és programozó személy képzelete szabhat határt felhasználási területeinek.

Teljesítményük, minden más ilyen jellegű, -most még- forgalomban lévő készüléknél (hagyományos tipusú -fény/hang- Agytrénerek, Elmegépezetek, Észgépek) jobb, és rendkivül megkönnyítik a (mentális) programozói munkát is (még az olyan személyek számára is, akiknek nincsen előzetes gyakorlatuk, és akik semmilyen -ilyesfajta- képzésben nem részesültek).

Az Orgone Generátorok- és Életenergia Készülékek 1993 óta vannak a kereskedelemben.
ÉletEnergia Készülékek ezreit adták és adják el szerte a világon azoknak, akik eldöntötték, hogy sorsukat saját kezükbe veszik és sajátkezüleg írányítják, akik célul tüzték ki, hogy valóra váltják törekvéseiket és, igenis megvalósítják álmaikat, vágyaikat.

1992-ben Welz úr egy új Orgon-energia vezető és akkumuláló anyagot talál fel, (az Orgonite®-ot) amely sokkal hatásosabb és hatékonyabb, mint a hagyományos anyagok és amely lehetövé teszi nagy teljesítményű- és egészen kisméretű Orgone Generátorok készítését.

Az első magyar weboldal az ÉletEnergia Készülékekről

1998-ban készült el az első magyar web oldal (www.eletenergia.com) az Életenergia Készülékekről és Életerő Generátorokról, valamint az ÉletErővel működtetett és fokozott Radionikáról, 1999-ben Dézsi Sándor -elsőként az európai forgalmazok közül!- megkapja az exkluzivitást és jogot, hogy az Életenergia Készülékeket Közép-és Kelet Európában forgalmazza- és terjessze és -egyben- Welz úrat ezen régióban itt képviselje.

Jelenleg Karl Hans Welz úr -Rhuna Nagymester- számos, széles körű szolgáltatást nyújt, így többek között még mindig tanít, gyakorlati -fehér- mágiával is foglalkozik, kurzusokat, előadásokat és konzultációkat tart, valamint kutató munkát is folytat, mivel laboratóriumaiban a tudományos kutatás most, jelen pillanatban is folyik.

Karl Welz hozzájárulása korszak alkotó felfedezése révén és az Életenergia Készülékek segítségével, több tízezer ember sorsán segített, életük -szinte- minden területén.

Fel / Ugrás az oldal tetejére... | Életenergia Készülékek és Életerő Generátorok


Egy új, még hatékonyabb anyagmátrix, az Orgon-energia összegyűjtésére és annak akkumulációjához:

Orgonit™ / Orgonite™ és az Orgone Generátor / Orgone Generátor:
Karl Hans Welz felfedezése

Az Orgonit-ot (Orgonite-ot) egy másik osztrák feltaláló, Karl Hans Welz találta fel -majd 40 éves, az életerővel- és életenergiával való foglalatosság és kisérletezés után,- a múlt század 90-es éveinek elején, majd az évek során tőkéletesítette azt.

Jelenleg egy még hatékonyabb és performensebb anyaggal -és anyagból- (SuperOrgonit®) készíti orgon -chi- generátorait (!).

Az "Orgonit™", "Orgonite™", SuperOrgonit™" és "SuperOrgonite™"Karl Hans Welz által védjelzett márkanevek, úgy mint a "Chi Generátor®", Prana Generátor®" és "Orgon Generátor®" / "Orgone Generátor®"!

Csak egy igaz Orgonit® létezik, és ez az, amit Karl Welz talált fel, folyamatosan fejlesztett és amiből ő késziti Orgon Generátorait (Chi- és Prána Generátorait) és ÉletEnergia Készülékeit!
... a többi, csak olcsó, használhatatlan utánzat!

Karl Hans Welz 1991-ben fedezte fel és gyártotta meg a világon az első chi -orgon- generátort!

Generátort és NEM akkumulátort!
Mint tudjuk, egy generátor és egy akkumulátor között nagyon nagy a különbség!
Ő a világon az első - és eddig egyben az egyedüli személy!- aki képes volt olyan készüléket gyártani, ami chi-t (életerőt, életenergiát) orgon-t (orgon-energiát) tud előállítani és generálni.

AO 2000 Életerő- és Életenergia Orgon Generátor Vízenergizáló, optimalizáló és re-vitalizáló Életenergia Készülék | ÉletEnergia & ÉletErő: www.eletenergia.hu
Életerő- és Életenergia Orgon Generátor Készülék
(AO 2000 | Vízenergizáló, optimalizáló és re-vitalizáló Életenergia Készülék)

A Karl Hans Welz által gyártott új berendezés, képes orgon-t (életerőt, életenergiát, orgon-energiát) generálni.
(És teszi ezt állandóan és folyamatosan, ameddig csak be van kapcsolva).
Az általa létrejövő orgont (chi-t, práná-t, ód-ot, bio-energiát), különböző -sokrétü- célokra lehet felhasználni (vagy inkább; fel lehet használni).

Az orgone-generátort, tesztelés céljából egy nukleáris erőmű közelébe vittek.
A generátor (orgon-generátor) megsemmisítette a DOR-falat, és úgy tűnt, hogy minél több DOR (halálos orgon-energia) van jelen, annál több POR (pozitív orgon-energia) keletkezik az átalakítás során.

Azok a mobiltelefon-tornyok, melyeket legtöbbünk még csak észre sem vesz, valójában nemcsak telefontornyok, és nemcsak tonnányi DOR-t termelnek, hanem nagyon erős elektromágneses rezgéseket -és elektromágneses szennyeződéseket- is.

A Föld ionoszférájának ellenőrzése a létező legerősebb fegyver. A nukleáris fegyvereknél is hatékonyabb.
(Tesla azt állította, hogy ketté tudná szakítani a világot, és nem hazudott).

Az Orgonit™-ból, ill. SuperOrgonit™-ból készült orgon generátorok (életerő generátorok & életenergia készülékek) nemcsak a személyiség építésében és fejlesztésében jeleskednek, hanem segítenek kifejleszteni a kapcsolatot a felettes énnel (a Szellemünkkel, ill. a "Felsőbbrendü Én"-el).

Lefordítva / ill. egyszerübben: tiszta álmok, több- és jobb energia, fokozott pszichikai képességek stb., ez az eredménye a -Welz tipusú- orgon-generátorok használatának.
Ismerünk néhány "átlagosnak" mondható embert, akik -pár hetes használat után- rejtett képességeket nyitottak meg magukban és így létrejött például a valóság és az emberek hirtelen átértelmezése és átértékelése.
Mások talán egyszerűen nincsenek felkészülve arra, hogy tisztán lássanak. Minden azon múlik, hogy a 'lélek' (ill. a 'szellem') mit vár el a testtől.
(Sokan, ha csak a sötétséget, a káoszt és az önzést sóvárogják, akkor egy életre kiolthatják a 'lelket', hogy a következő életben, a kerítés túloldalán arra ébredjenek, hogy már -talán- nincs is).

Karl Hans Welz rengeteg kísérletet végzett, sok tervet, gyakorlatot és elméletet dolgozott ki ezen a területen.

Megj.:
Megtisztelő számomra, hogy sok kísérletben én is személyesen részt vettem és -hatékonyan- segíthettem. DS 

A POR (Pozitív ORgone) számunkra jó, egyértelmüen pozitív és jó hatással van az emberekre.

A nagysűrűségü DOR / "Deadly ORgone" (halálos orgon-energia) viszont olyan lehet egyesek számára, mint egy erős stresszhelyzet vagy pánikroham. Ha túl sok, és túl sok ideig tart, igen veszélyes lehet, talán meg fogja ölni őket.
Túl sok DOR (negatív orgon-energia), túl sokáig, és a sejtjeik gyakorlatilag darabjaikra hullnak szét.
Látható már, hogy a valóság mennyire összetett? (ezért kell nagyon elővigyázatosan bánni- és használni az orgon-energiát és -főleg- az orgon-akkumulátorokat, ellentétben az orgon-generátorokkal, melyek hatása dinamikus tulajdonságai miatt -kimutatottan és demonstrálhatóan- egyértelmüen jó és pozitív.


Welz
úr rövid kommentje / megjegyzése az Orgon Akkumulátorrol és a DOR-ról, valamint 1s -2s- egyénekről, akik ismeretet és tehnológiát próbáltak eltulajdonítani, ill. ellopni (magyarán: a kisstilü, pitiáner szélhámos tolvajokról)

"Nem foglalkoztam volna ezzel a témával, de végül is, az kényszerített rá, hogy -bizonyos fórumokon- téves- és szántszándékkal kiforgatotott információk alapján- kampány kezdett kialakúlni az Orgonitról és az ÉletEnergia- és ÉletErő Generátorokról.

Kb. 7 - 8 év telt el a felfedezésem óta, amikor az első "úriember" (olvasd; szélhámos) arra vetemedett, hogy megpróbálja ellopni ezt a technológiát.
Egy ideig, a forgalmazómként tevékenykedett, ez által is, így próbált jó sok -belső- információhoz hozzájutni.
Mikor azt gondolta, hogy elég tapasztalata -mert, tudása nem- lehet ahhoz, hogy elkezdje, saját üzlezbe fogott, arról elfeledkezve, hogy megemlítse és tájékoztassa azokat akik saját (egyébként; sokkal gyengébb vagy -számos esetben, működésképtelen)- másolatait megvásárolták.
Ezek a másolatok, -természetesen- ólcsobbak voltak mint az eredeti készülékek.
Az ólcsobb, nem feltételez jobbat is, sőt, sokszor épp a fordítottját jelenti.
Azonban, túl sok kreativitás híján, ahhoz eléggé korlátolt volt, hogy ezekhez az értékekhez bármit is hozzátegyen, sőt az is túl bonyolúlt volt a számára, hogy más terminusokat találjon ki marketingjéhez, úgyhogy, egy az egyben átvette az általam használt és a már bejáratott terminológiát.

Ne tévesszen meg senkit, hogy egyesek orgon-generátorokkal kérkednek és házalnak.
Ezek az emberek vagy olyan buták, hogy nem tudják, hogy mi a külömbség a kettő között, vagy... -egyszerüen- csalók!

Az általuk orgon-generátornak titulált eszközöknek semmi közük sincs az igazi (általam feltalált) Orgon-Generátorokhoz!
Aki nem tud megkülönböztetni egy -orgon- akkumulátort egy generátortól, annak még tanulnia, fejlődnie kell.
(Lelkük rajta, ha másokat sikerül átverniük ezzel!)

És, ha valaki azt hiszi, hogy az orgonit-mátrixba behelyezett -pár- kristály és/vagy spirál ugyancsak orgon-generátort eredményezhet, nos, akkor... lásd a fenti bekezdést".

LPOG 2400 DL Beépített Életerő Generátorral működő Elmegép és ChiAgytréner tipusú Életenergia Készülék | ÉletEnergia & ÉletErő: www.eletenergia.hu
LPOG 2400 DL
Beépített Életerő -Orgon- Generátorral működő 'Elmegép és ChiAgytréner' tipusú Életenergia Készülék

Az orgonit™-ból készült életerő generátorok -az u.n. életenergia készülékek- csupan, "csak" eszközök, melyek -többek között- a belső keresésben -és önfejlesztésben- van a felhasználó segítségére, folyamatos -napi rendszerességgel való- használatával további előnyök érhetők el, -többek között- a programozott trend és a kitűzött cél gyorsabb és könnyebb elérése és megvalósítása.

Fel / Ugrás az oldal tetejére... | ÉletEnergia & ÉletErő :: Orgone / Orgon-energia / Orgon akkumulátor

Karl Hans Welz kutatásai, és a negatív orgon-energia pozitívvá való átváltoztatása és átkonvertálása

Oranur-kísérletével, Wilhelm Reich arra keresett megoldást, hogy hogyan lehet az orgon-t (orgon-energiát, életerőt & életenergiát) a nukleáris sugárzás hatásai ellen felhasználni.
A kísérlet hatásai a közvetlen környezetre elsöprően negatívnak bizonyultak és pusztitónak hatóttak, és Dr. Reich egy olyan statikus -rossz- orgon-energia felbukkanását észlelte, mely rendkívül merevnek és lanyhának tűnt (statikusnak).
Ezt az energiát Reich DOR-nak, vagyis Deadly Orgone energy-nek nevezte (magyarul; 'halálos orgon-energia').

A DOR-nak különösen negatív hatásai voltak az emberi szervezetre és általában minden életformára nézve, a DOR-atmoszféra pedig akár egy orgon-akkumulátort is könnyen 'megfertőzhet', valamint gyorsan "elronthat" és tönkretehet, ahogyan azt Reich valóban tapasztalta is, amikor egy 20-cellás orgon-akkumulátorba radioaktív anyagot tett.
ás szóval, egy ilyen orgon-akkumulátor maga is DOR-forrássá vált, ezért le- és szét kellett bontani és meg kellett semmisíteni. (!)

Reich arra sosem jött rá, hogy a pulzáló (dinamikus) orgon-energia tulajdonképpen visszaalakítja a statikus DOR-t egészséges (jóhatású, jótékony) orgonná (orgon-energiává), ez pedig egy olyan -természetes- jelenség, mely bolygónkon folyamatosan történik, és amelynek köszönhetően a bolygó több milliárd évnyi kozmikus sugárzás, belső radioaktivitás, napkitőrések, napszél, stb., következtében sem fulladt még bele a DOR-ba.

Rövid időn belül világossá vált, hogy az orgon-t a radioaktív sugárzás mellett az EMF (elektromágneses frekvenciák) egyéb formái is a DOR lanyha -statikus- változataivá alakítják.
Általában fluoreszkáló csövek, elektromos hálozatok, TV- vagy számítógép-képernyők hoznak létre DOR-t, ezt pedig azok az emberek érzik és tapasztalják, akik hosszú időn keresztül ki vannak téve a hasonló berendezések -közvetlen- hatásainak (és -ki-sugárzásainak).
Ezek mellett, a különböző híradástechnikai jeladók erősítői és jelátjátszó tornyai, és főleg a mobiltelefon jeladó- és jelátjátszó tornyok elektromágneses szennyezése is jól ismert, különösképpen a mobiltelefonok negatív hatásai érzékelhetőek.

Az úgynevezett geopatikus stressz-zónáknak a DOR-éhoz hasonló -negatív- hatásuk van az élő szervezetre. Ezek a stressz-zónák tulajdonképpen nagyon hasonlóak azokhoz a berendezésekhez, melyek folyamatosan DOR-t bocsátanak ki.

A DOR adta lehetőségekkel szembesülve, Karl Hans Welz feltalálta a DOR-generátort.
Egy ilyen generátor előnye, hogy gyorsan, egyszerüen és könnyen kikapcsolható, az orgon-akkumulátorral ellentétben, mely Reich Oranur-kísérletében radioaktív anyagokat tartalmazott (és melyet -a romboló negatív hatások kivédése szempontjából, ill. a hatástalanítás céljából- szét kellett szedni és meg kellett semmisíteni).

A DOR-generátor élőlényekre és különösen az emberekre tett -negatív- hatása azonnal egyértelmű volt.
Önkéntesekből -nemcsak u.n. "szenzitiv" emberekből- álló csoporton próbálták ki.
A körülötte állók másodperceken belül fájdalmat éreztek a nyirokcsomóikban, gyengének érezték magukat, sőt néhányan émelyegtek, vagy legalábbis ingerültek voltak és -heveny- fejfájásra is panaszkodtak. (Sokuknak, felszökött a vérnyomása is).

Ez a helyzet azonnal -radikálisan- megváltozott, amint egy pulzáló / lüktető Orgon-Generátort (Életenergia Készüléket) a DOR-generátor közelébe helyeztek.

A Welz féle ÉletErő-technológia másolóinak és koppintóinak (olvasd: ellopóinak, ill. tolvajainak) hamis kijelentéseivel és trükkös marketingfogásaival ellentétben, az Orgonit™ (ami egy igen nagyon hatékony orgon energia -fel-halmozó anyag-mátrix, melyet -ugyancsak- Karl Hans Welz talált fel 1992-ben) egyedül nem fejt ki semmilyen hatást a DOR ellensúlyozásában.

Ezek az ügyefogyott és bugyuta magyarázatok és igények inkább azoknak az embereknek a piaci marketingstratégiája, akik egyébre se képesek, csak, hogy ötleteket és technológiákat lopjanak, (ill. -sikertelenül- próbáljanak meg ellopni és majd 'lekoppintani'), és akik a legalapvetőbb dolgot sem értették meg az orgon -chi- energiával, energiáról -és annak működésével- kapcsolatosan.

Hogy az olyan kényes kijelentéseket elkerüljék, mint például hogy ki találta fel az Orgonit®-ot, néhány ilyen ügyefogyott kétbalkezes tolvaj, eleve Reichnak tulajdonítja a DOR (negatív-, halálos orgon-energia) orgonná (PORE-á, pozitív orgon-energiává) való visszaalakítását is.

Igazából Reichnak a leghalványabb fogalma sem volt arról, hogy ilyesmi lehetséges, a legtöbb amit ő meg tudott tenni, az mindössze a DOR (a negatív-, romboló- és halálos orgon-energia) "leföldelése" volt, a felhőűző -cloud buster- segítségével, illetve, azon igyekezete, hogy minél előbb lebontsa, szétszedje és megsemmisítse a szennyezett orgon-akkumulátorokat.
Ezt egyébként utánzói és majmolói még ma is gyakorolják.

Neki fogalma sem volt arról, hogy a víztömegekbe (lehetőleg folyóvízbe) való "leföldelése" után ezzel a negatív DOR-ral mi történik, vagy hogy milyen energetikai jellemzői vannak ennek az "földelésnek".
(Ahogy azóta kiderült, sajnos, ennek a metódusnak is jócskán megvannak a maga hátrányai, sőt, a negatív, romboló hatását is megőrizte és továbbvitte, -energetikailag- szennyezve és 'megmérgezve' a vízet / víztömeget, ahová a DOR-t lefőldelték).

A DOR-generátor esetében tulajdonképpen az Orgonit® (ez a különleges anyagmátrix) az elsődleges -fő- tényező, mely valójában DOR-t hoz létre.
Ez -nagyjából- ugyanúgy működik, mint a 20-cellás orgon-akkumulátor, melyet Reich az Oranur-kísérlet során használt, de természetesen sokkal erősebb hatást fejt ki.
Az Orgonit® -az orgone energia akkumulációt tekintve- sokkal hatékonyabb, és sokkal kisebb mennyiségre van szükség belőle (ergo; előállítása is sokkal gyorsabb és ólcsobb!), ahhoz, hogy egy Reich féle nagyméretü orgon akkumulátor erejét kifejtse.

A pulzáló Orgon-Generátor® & ÉletEnergia Készülék közelében a DOR-generátor által kibocsátott DOR maga is pulzálni -rezegni- kezdett: elveszítette poshadt lanyhaságát és áporodott statikusságát, és azonnal pozitív és jótékony orgon-ná változott. (!!)

RAD 1000 Radionika tipusú Életenergia Készülék | ÉletEnergia & ÉletErő: www.eletenergia.hu
RAD 1000 Radionika tipusú Életenergia Készülék
(beépített Életerő -Orgon- Generátorral rendelkező, Életenergiával táplált és működtetett Radionika Készülék)

Következésképp, a berendezést övező depresszív-kóros légkör, egyből megváltozott, jellege fölemelő- és energizáló -vitális- hatásúvá vált.
Reichnak láthatólag igaza volt, amikor a DOR-t olyan -negatív- orgon-energiaként írta le, mely lanyhává és merevvé vált.
Természetesen az ő orgon-akkumulátorai inkább a probléma részét képezték, semmint a megoldásét.

A DOR (Deadly ORgone, romboló, negatív, halálos orgon) hatékony kezeléséhez Karl Hans Welz orgon-generatorának feltalálására volt szükség (1991-ben).
Amint azt korábban is említettük, a bolygó maga is képes, és talán Ő fog a -nemcsak az atmoszférában lévő- DOR-ral leszámolni, akár a nagy mennyiségekkel is!

Mi is hasonló jó- és pozitív hatásokat tapasztaltunk, amikor egyik Orgon-Generátorunkat (Életenergia Készülékünket) olyan helyre vittük, ahol erős DOR-jelenléttel lehetett számolni, vagy olyan szobákba / irodákba, melyekben sok fluoreszkáló cső és/vagy számítógép-monitor volt található.
A légkör -majdnem azonnal- pozitívan megváltozott, sokkal elviselhetőbbé és jobbá vált.

Személyes használatra, vagyis "rossz" környezetben, negatív légkörben, azaz a negatív, romboló DOR-ral szennyezett légkör, pozitív-, jótékony energiával való feltöltésére, bármelyik Életenergia Készülék (és Életerő Generátor) alkalmas- és megfelelő eszköz.

A jelentősebb DOR-hatású atmoszférák esetében nagyobb, hatékonyabb és sokkal erősebb felszerelésre (ÉletErő Készülékekre) van szükség.
Bővebb információkért az egyértelmüen jótékony hatású Életerő Generátorokról és az Életenergia Készülékekről, olvassa el a megfelelő oldalakat (ÉletEnergia Készülékek és ÉletErő Technológia).

RAD 2400 HD: Életerővel táplált és fokozott Radionika Készülék | ÉletEnergia & ÉletErő: www.eletenergia.hu
RAD 2400 HD: Radionikus Életenergia Készülék
Beépített HD tipusú ÉletErő Generátorral működtetett 3 + 3 tárcsás Radionika tipusú ÉletEnergia Készülék

Megj:
az "orgonite"®, "orgonit"®, "superorgonit"®, "SuperOrgonite"®, "chi generátor"®, "prana generator"®, "orgon generátor"® / "orgone generátor"®, "strukturális kapcsolat"®, "chikártya"®,  Karl Hans Welz által bejegyzett és (világszerte) -le-védett márkanevek.
Mindenki, aki a feltalálón és a meghatalmazott, ill. a gyártó által felhatalmazott forgalmazokon kívül -haszonszerzésre, vagy bármilyen más(fajta) célokra használja, az a regisztrált, védett nevekkel visszaél, egyben plagizál és lop, tehát törvényt sért és ezáltal büncselekményt követ el.

Forrás:
Karl Hans Welz: 'DOR into PORE: Orgone Generators', 'DOR Generator & Vampire of orgone energy', 'DOR & pulsed orgone energy', 'Thieves of Orgone Technology', stb.
Fordítás, szerkesztés, szöveggondozás és átdolgozás: Dézsi Sándor.
  1999 - 2001, 2003, 2007 - 2011 - 2018 ©Copyright. Minden jog fenntartva!

Fel / Ugrás az oldal tetejére... | ÉletEnergia & ÉletErő :: Orgone / Orgon-energia / Orgon akkumulátor

 

Tirol, Innsbruck | Karl Hans Welz házából fényképezve | ÉletEnergia & ÉletErő: www.eletenergia.hu   Tirol, Innsbruck  | Karl Hans Welz laboratoriumából / házából fényképezve | ÉletEnergia & ÉletErő: www.eletenergia.hu�
Ilyen gyönyöru "kilátások" nyílnak a kitekintőknek Welz úr európai laboratóriumából...
(2000, Telfs / Innsbruck)

 

 

Ime, egy szép és -egyben- nagyon érdekes kép:
a Telfs / Innsbruck feletti északi hegység, kora délelőtti órákban -a laboratórium ablakából- fotózva
(2008 október)...

Telfs, az északi hegyek | ÉletEnergia & ÉletErő: www.eletenergia.hu

Gyönyörű, igaz ?


És most, fordítsuk el képet 90 fokkal balra:

 

életenergia készülék

 

 

 

életenergia készülék

 

 

 

életenergia készülék

 

 

 

életenergia készülék

 

Telfs  | ÉletEnergia & ÉletErő: www.eletenergia.hu

Igaz, hogy furcsa és érdekes ??!

Fotók: Dézsi Sándor -ALeX-
© Copyright 2000 - 2008

Ezek az oldalak az Egyetemes Életenergia Generátorokról, a Radionikáról, a Kozmikus Életerővel táplált és meghajtott Radionika Készülékekről, a Vitális Energiával működő Elme-Gépezetekről, Észgépekről és Agytrénerekről, az Orgone Technológiáról és a modern "mágiáról" (u.n. Techno-Mágiáról) szólnak, úgy mint egy egzakt tudományon alapuló technológiáról.
Elméleti tájékoztatást adunk az új Orgone Technológia legútobbi felfedezéseiről, fejleményeiről és annak felhasználásáról mint a legmodernebb Agytrénerek és Észgépek, a Radionikával való szoros kapcsolatairól, a Tehno-Mágiáról, valamint azokról az elméletekről és kurzusokról, melyek arra hivatottak, hogy állandó, pozitív változásokhoz vezessenek és eredményezzenek, hogy életünket jobbá, szebbé és gazdagabbá, teljesebbé, értelmesebbé és sikeresebbé tehessük.
A Hiper-Tér elmélete a radionikát és "mágiát" mint Életerőt és strukturális kapcsolatot (szerkezeti kapcsokat) felhasználó tevékenységet határozza meg. Ez a közös működési alapelv megtalálható minden spirituális cselekedetben, mágikus gyakorlatban, függetlenül annak megjelenési formájától a vallás vagy egyéb hitvilág keretei között.
A "mágia" tehát Életerőre és szerkezeti kapcsokra épülő (általában távolságra ható) cselekvés, vagyis Életenergián és strukturális kapcsolatokon (vagy összeköttetéseken) alapuló cselekedet.
Ezen az alapon kinyilatkoztathatjuk, hogy ilyen értelemben a Radionika is: "mágia", ami univerzális szerkezeti kapcsokat, egyetemes strukturális kapcsolatokat használ, melyek bármilyen irányvonalra, TRENDre, célra vagy célpontra, célszemélyre, ill. célszemélyekre, ráhangolhatók és összhangba hozhatók!
Függetlenül a "mágia" jellegzetes arculatától vagy a kerettől (például a vallás), melyben végbeviszik, mindenfajta mágiának és a Radionikának ez a közös működési alapelve.
A modern mágia (Techno-Mágia) és a Radionika legelőrehaladottabb módszerei Életenergiát fejlesztő és sugárzó készülékeket használnak és ezekkel a készülékekkel dolgoznak, vagyis olyan eszközöket és gépeket használnak, amelyek Életerőt, Chi-t, Práná-t, vagyis Orgone-energiát termelnek.
A tudományos, modern mágia (Techno-Mágia) és Radionika elismeri, hogy az Életerő a legfontosabb tényezője bármely mágikus cselekedetnek, a médiuma, ill. a hordozója az átsugárzásnak, és az Életerőt mint a ráhatás és továbbítás fontos közvetítőjét tárgyalja és mint az átvitel alapvető médiumát méltányolja.
Az Életenergia alkalmazásának több évezredes múltja van, sőt, az sem kizárt, hogy egyidős az emberiséggel és fejlődésének történelmével.
Magas szellemi szinten élő emberek; mágusok, sámánok, gyógyítok, táltosok és különböző vallási kultuszok papjai, minden korban tudták, hogy az Életerő és az Életenergia távolságtól függetlenül átadható, átsugározható, mágikus hullámok gerjesztésére alkalmas, és modulálható, hogy bármely cél elérését elősegítendő, bizonyos óhajtott változásokat és kívánt megoldásokat eredményezzen.


Fel / Ugrás az oldal tetejére... | Életenergia Készülékek


  »»   
Nyitoldal... :: letenergia kszlkek, letero genertorok | letEnergia & letEro: www.eletenergia.hu
E-Mail to Mr. Karl Welz
Inventor of Chi Generator & Orgon Generator :: Orgonit  & SuperOrgonit

  »»   

Az alábbi email formátummal tud üzenetet küldeni Welz úrnak (angol vagy német nyelven)... 
With this email form, you can send message to the Inventor; Mr. Karl Hans Welz...

E-Mail / Message

Your Name

Your Email Address

Regarding...

Comments and / or Questions


Enter the characters from the image above:

 Powered by dB Masters Multimedia FormM@iler


»» Chi Generátor® & Chi Készülék | ÉletErő & Vitalitás


 
 
 

 
   
Chi Generátor® & Chi Készülék | ÉletErő & Vitalitás

Chi Generátor® & Chi Készülék | ÉletErő & Vitalitás  |  www.chigenerator.hu / Karl Hans Welz: a Chi Generátor feltalálója | :: Chi Generátor & ORGONITE® | Eredeti Orgonitból készült Chi Generátorok és Chi Készülékek a Feltalálótól | Chi / Qi / csí Energia, az Ön szolgálatában :: | Template: cruiseship-hu | Chi Generátor
Weboldal neve / Title: Karl Hans Welz: a Chi Generátor feltalálója | Weblapok leírása / Description: :: Chi Generátorok | Chi / Qi / csí Energia | Egyetemes Chi-Technológia: Chi Készülékek & CHI Generátorok :: Bevezetés az Egyetemes Chi-Technológia rejtelmeibe, a Chi Készülékek & Chi Generátorok, az Életerő -chi / qi / csí, prana, od, orgon, orgone, bioenergia- Generátorok, valamint az Elmegépek, Chi-Agytrénerek és ÉletErővel működtetett Radionika Készülékek, ill. Manifesztációs-technikák elméletébe és gyakorlati felhasználásában :: | Chi Generátor :: Chi Készülék
Referer / (Elöző oldal): | ~  Forgalmazás: Bio-Energy Corp. & -Dézsi Sándor -ALeX-: Orgonit-ból és SzuperOrgonit-ból készült eredeti (a Feltaláló által készített és épített) ÉletEnergia Készülékek első hivatalos meghatalmazott forgalmazója Európában | Az ÉletEnergia Készülékek Közép- Kelet Európa-i exkluzív disztribútora és forgalmazója :: Orgonite & SuperOrgonite   |   Chi Generátor® & Chi Készülék | ÉletErő & Vitalitás / Karl Hans Welz: a Chi Generátor feltalálója ~
Kulcsszavak / keywords: chi, qi, csi, prana, mana, orgon, orgone, bioenergia, orgonit, orgonite, radionika, ÉLETENERGIA, életerő, agytréner, életenergia, manifesztáció, meditáció, relaxáció, vitalitás, életenergia, eletero, készülék, ÉLETERŐ, generátor, VÍZ ENERGIZÁLÁS, radionika, agytréner, chiagytréner, pszichotréner, feng shui, élővíz, életviz, asztro-trend, életerő mágia, techno-mágia, manifesztáció, meditáció, relaxáció, vitalitás, eletenergia, ÉletErő, ORGON GENERÁTOR
Keytags: chi készülék, életenergia, életerő, chi, qi, csí, orgonit, manifesztáció, chi generátor, meditáció, relaxáció, vitalitás, életerő mágia, tudatos teremtés, trend & target, CHI GENERÁTOR